zaterdag 20 juni 2009

Fun Challenge...

Hoi Allemaal. Poeh, dat valt niet mee!!! Na 4 pogingen is het dan toch eindelijk gelukt. Mijn prullebak ligt vol met mislukte gekleurde afdrukjes. hihihi Vergeet niet dat ik al 62 jaar ben hahaha. Het leek mij leuk om aan een challenge mee te doen, dus heb ik gekozen voor Fun challenge. De opdracht was maak iets in rood-roze. En volgens mij is het aardig gelukt. Ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden. Laat maar een leuke of niet leuke reactie achter. Wees maar eerlijk, want daar leer ik alleen maar van. Groetjes,


Posted by Picasa

zondag 14 juni 2009

Mijn eerste scrapkaartje


Ja, eindelijk.... het heeft een week of vier geduurd, maar ja druk he. Hier is dan eindelijk mijn eerste kaartje op de blog.
En eigenlijk heb ik ook vier weken zitten oefenen met de derwent potloden. Dat viel ook nog niet mee. Maar met hulp van Thea is het allemaal gelukt, toch ? En op het resultaat ben ik best wel trots.
De stempel is van BildMalarna en het papier is van Basic Grey (Wisteria). De bloemenponsen zijn van EK Succes en de Fiskars pons voor de rand, waar het lint doorheen geregen is. Ook de McGill Pine pons heb ik nog gebruikt.
Nu ik weet hoe alles op de blog werkt, zal ik gauw weer een kaartje plaatsen.
Leuk dat jullie komen kijken en ik vind het nog leuker als jullie dan ook een reactie achter laten. Tot de volgende keer en groetjes,

Posted by Picasa