zaterdag 20 juni 2009

Fun Challenge...

Hoi Allemaal. Poeh, dat valt niet mee!!! Na 4 pogingen is het dan toch eindelijk gelukt. Mijn prullebak ligt vol met mislukte gekleurde afdrukjes. hihihi Vergeet niet dat ik al 62 jaar ben hahaha. Het leek mij leuk om aan een challenge mee te doen, dus heb ik gekozen voor Fun challenge. De opdracht was maak iets in rood-roze. En volgens mij is het aardig gelukt. Ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden. Laat maar een leuke of niet leuke reactie achter. Wees maar eerlijk, want daar leer ik alleen maar van. Groetjes,


Posted by Picasa

14 opmerkingen:

  1. Nou ik zal eerlijk zijn Corry: Hij is echt prachtig. Dapper dat je aan een challenge durft mee te doen, ik durf het niet hoor!
    Fijn weekend nog, Sjakkie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Corrie, dit was dan kaart nummer 2, ik vind de kaart helemaal geweldig. Leuk papier, een schattige stempel en geweldig versierd. Op de stempel staat toch een slak (?), daar ben ik al een tijdje naar op zoek want Britta mijn kleindochter is helemaal weg van slakken, ze zoekt ze in de tuin en is er dan de hele middag mee aan het spelen. Van welk merk is die stempel? Groetjes en een fijn weekend Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Corry heel eerlijk: Hij is SUPERRRRRR. Je hebt hem erg mooi gemaakt en gekleurd. Even terugkomen op je vraag of ik de nummers erbij wilde zetten, maar dat zijn geen potloden, maar copics. Dus daar heb je waarschijnlijk niets aan en ik vind het niet leuk al die nrs.
    als het niet nodig is. Iedereen pakt toch zijn eigen kleuren bij het papier. Fijn weekend en liefs Paula. groetjes aan Cor en de rest.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oo, je bent dus ook gezwicht voor de copics, dat wist ik niet, maar je dochter is beter in het kleuren dan ik hoor. Hier komen de kleuren van de eekhoorn die Thea ook gebruikt E50-E53
    E35 en beetje E08. Gezicht bv. magnolia E00 en E11 en blush R20. Bruin haar E35-E50 en E77. Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Liefs Paula.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Corry

    Nou je bent het bewijs hoor..aan leeftijd hoeft het echt niet te ligen om iets moois te maken..ik vindt hem super geworden!!

    Groetjes Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een super kaart en hij is geweldig ingekleurd

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super de super kaartje enne die 62 is je niet aan te zien (tenminste niet aan je kaartje) hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schitterend kaartje Corry,prachtige stempel,heel mooi papier.
    Heel goed geslaagd meis.
    Je prullenbak vol,moet je bij mij kijken,of er dan een bom is ontploft.
    Ik ben ook bijna 54 de volgende maand vreselijk,ik moet ermaar niet teveel aan denken, maar het is zo.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. leuk leuk leuk,echt waar!en ik vindt dat je super kleurt,en ook bij ligt vaak de prullebak vol met mislukte kleursels,en ach aldoende leert men hoor.
    groetjes emilie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi ma, wat een leuk stukje heb je geschreven.
    Leuke reacties he!!! hahaha
    Je kaartje is leuk geworden hoor!! maar dat heb je wel gelezen aan de reacties.

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lieve Corry

    Ik vind je adrukje erg leuk geworden, en daardoor ook je kaart. Ik kom je even bedanken voor al die lieve breichtjes op mijn blog.

    Liefs Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooi kaartje ....heel goed gedaan hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi, via de blog van Marley kwam ik op jouw blog terecht. Ik ben helemaal weg van deze stempel! Wat is-ie geweldig! En je totale kaart trouwens ook! Ik ga gauw even verder kijken op je blog hoor!

    Groetjes, Marlieke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo Corry ik vind ze super in gekleurt ik heb ze ook nog niet want volgens mij is dat een hele cursus dus hihi heb niks met de
    leeftijd te maken oja kwam via via je heb hele mooie creaties staan
    groetjes lenny

    BeantwoordenVerwijderen